Hopp til hovedinnholdet

Jeg har operer for kort penisstreng. Vil det bli fint?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har gjennomgått en operasjon spalting av frenumum, altså forhudsplastikk fordi jeg hadde for kort penisstreng. Jeg er redd for at det kan gro igjen feil, at resultatet ikke blir som tenkt og at penisstrengen fortsatt er like kort som den var etter noen uker og at smertene vil fortsette. Er dette mulig eller blir strengen fin når stingene forsvinner etter en stund?

SVAR

Besvart 09.11.2020 16:08:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle