Hopp til hovedinnholdet

Hvordan klare å spise men gå ned i vekt og bli sunnere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er en jente på 11 år men jeg trenger hjelp. jeg er misfornøyd med kroppen min. jeg syns jeg er feit og ser stygg ut i klærne mine:( jeg vil begynne å trene å spise mer sunt og vil egentlig bli frukterianer i 1 mnd. jeg synest jeg er feit og jeg veger 52 kg og går i 6.klasse. venninnene mine spør alltid hvor mye jeg veger men jeg finner bare på at jeg er 35 kg fordi di r det. jeg vil ikke spise liksom fordi jeg vil ikke bli feitere. noen råd til å spise men gå ned i vekt lg bli sunnere?

SVAR

Besvart 14.11.2020 15:58:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
account_circle