Hopp til hovedinnholdet

Jeg får barnemark på nytt og på nytt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har slitt med barnemark en del før. Det er selvfølgelig ekstremt irriterende men har som regel gått bort etter noen dager/uker tidligere når jeg har hatt det. Jeg har god hygiene og dusjer så og si hver dag. Jeg forstår ikke hvordan det fortsetter å komme tilbake gang på gang. Jeg er nå ganske lei dette, men tørr ikke å si til foreldrene mine at jeg har det. (Vet ikke om de har hørt om det, og er redd de synes det er ekkelt). Synes dette er ganske flaut, i og med at dette er vanligst i barnehagealder osv. Jeg har likevel veldig lyst å fortelle det slik at jeg blir kvitt det. Hvordan skal jeg gjøre det? Har hørt at man kan kjøpe medisin reseptfritt på apoteket... men vet ikke om det er den beste løsning/utvei.

SVAR

Besvart 12.11.2020 10:05:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha fått barnemark?

Har du oppdaget små hvite mark ved rompehullet eller på avføringen, kan det være barnemark. Kløe i rompa kan også være et symptom på barnemark.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle