Hopp til hovedinnholdet

Skjedeåpningen min sprekker alltid litt når jeg har samleie

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et problem fordi skjedeåpningen min alltid sprekker litt i bånn hver gang jeg har samleie. Er bare som et stikk på starten og så gjør det ikke vondt mer, men det svir i flere dager etterpå. Jeg har prøvd å slappe av og puste men det hjelper ikke. Vet dere noe om hva det kan være eller evt komme av og hvordan jeg kan unngå det? Det er ikke vanskelig å komme inn det gjør bare akkurat vondt på starten. Bruker glidemiddel så det er ikke problemet.

SVAR

Besvart 12.11.2020 13:53:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Har du plager og vondt etter samleie?

Mange spør ung.no om ulike plager de har fått etter samleie. Noe er vanlig og har sin naturlige forklaring. Annet kan skyldes smitte eller være noe du bør sjekke hos en lege.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle