Hopp til hovedinnholdet

Skal det være blankt slim i skjeden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei . jeg glømte noe i forje innlegg som jeg vil også spørre om ?? 1 er det normalt at det skal være slim inni skjeden san blank ?? 2 ser det siver ut slim av tissen og lurte på om det er utflod eller annet slim ?? så hva er det som kommer ut av tissen ?? 3 hvis legen oppdager at det ikke er hull der mens blodet skal komme ut hos jenten ?? må jenten på sykehuset da ?? og hva gjør legen når de skal fikse det slik at mens blodet kommer ut ?? 4 hvorfor tar altid legen ispinnen inn bak i halsen på jentene slik at de gulper ved og ta borti drøvelen til jentene ?? har opplevd det flere ganger ??

SVAR

Besvart 14.11.2020 11:17:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle