Hopp til hovedinnholdet

Bør man bruke tatovering når man står på isotretinoin?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har veldig lyst på tatovering, men jeg går på isotretinoin. Får lett arr, så lurte på om noe spesielt skjer eller om jeg får arr av tatovering i leppa? skal bare stå to ord.

SVAR

Besvart 15.11.2020 10:47:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tatovering - dette bør du vite

De aller fleste får ingen hudreaksjoner av å tatovere seg, men det er likevel viktig å være klar over at det fins flere mulige hudproblemer som kan oppstå.

 

Les mer
account_circle