Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å fingre og onanere i 15 års alderen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! J onanerte igår kveld natt, og da hørte j søsteren min kom, da la j meg på siden men fremdeles på magen, hun kom å skrudde på lyset og sa at du har kost deg du! Mamma kom opp og smilte. Dagen etter sa Søs j trodde du hadde sluttet med det. Var det godt med fingring( j onanerte denne gangen og ikke fingret, men det sa j ikke) Mamma sa at isåfall det er en privatsak. Søs begynte å onanere på bordet hjemme i 1-2 klasse j begynte å onanere sofaen vel i 4 klasse vi onanerte gjerne sammen ved siden av hverandre og har fortsatt siden det. Har prøvd å nekte, men hun tror det sikkert ikke! Er det normalt å onanere og fingre i en 15 års alder? Når j onanerer og putter en finger inne i skjeden, og når j da måtte veldig tisse tisset j samtidig. Er sikker på at j tisset! Men gjør ikke det hver gang, men det er litt deilig. Hvis j står i dusjen og onanere og holder på får å få til det gode punktet blir det nesten som en allergisk reaksjon på brystet og armene. Normalt?

SVAR

Besvart 17.11.2020 18:14:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle