Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på hvor lang jeg kommer til å bli

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente som snart er 14, jeg lurer på hvor høy jeg kommer til å bli og om jeg snart stopper å vokse, jeg er sån 164 nå og veier normalt har ingen sykdommer eller allergier som jeg vet om. Jeg vil gjerne vokse litt til før jeg stopper å vokse, men jeg har hørt st de fleste jenter vokser sån 10 cm etter de har fått mensen første gang og nå hat jeg vokst 10 cm etter jeg fikk det første gang, men jeg har bare fått det to ganger i livet og det er nesten et år siden. Jeg lurer på om de regner de 10 cm ut ifra aller første gang eller når mang begynner å få det litt fastere sån vær måned. Mine søsken er fra 170 - 188cm. Og den ene søstera mi ble 181 mens den andre ble 170 cm. mamma er 170 cm mens pappa er 185cm. Hvor mye kommer jeg til å vokse??

SVAR

Besvart 19.11.2020 21:03:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Hvor høy kommer jeg til å bli?

Det går ikke an å vite nøyaktig hvor høy du kommer til å bli. Det er allikevel ikke helt tilfeldig. Arv spiller en stor rolle.

 

Les mer
account_circle