Hopp til hovedinnholdet

Jeg måtte veldig på do og tisset litt på meg i bilsetet, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Dette kommer til å bli skikkelig flaut å skrive til dere om, for jeg er selv forskrekket over dette. Men, i det siste har jeg hatt et tisse problem. Jeg må alltid tisse skikkelig i fra 1700-1900. Denne problemet har muligens oppstått av at når jeg jobber, holder jeg tissen min i fra 4 tiden til 7, når jeg er ferdig på arbeid. I dag har jeg kjørt bil (45 min), og kjente at jeg mått tisse, halvveis på turen. Var bare litt press i blæren da, ikke sånn at jeg holdt på å sprenges. Men 5 før jeg var framme, holdte jeg på å sprenges, og dette resulterte dessverre med at jeg tisset litt på meg og i kjøresetet. Burde jeg oppsøke fastlegen? Og, har dere tips til å vaske setet? Dette er så flaut, hvordan skal jeg vaske uten at foreldrene mine ser meg? Vil helst ikke fortelle de at jeg har tisset på meg og den nye bilen. Mvh, en forskrekket og traumatisert jente. (Ps: vet ikke om dette er noe relevant info, men jeg drikker sjeldent vann, for jeg glemmer og er aldri tørst)

SVAR

Besvart 18.11.2020 20:16:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle