Hopp til hovedinnholdet

Onanering og helseangst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Hvor mange kalorier forbrenner man ved at man onanerer til en orgasme, alså 1 runde. Og hvor mye forbrenner man på 2 og 3 runder. Er det farlig å registrere sex som onanering og fingring på appen YAZIO? Neste gang jeg og søsteren min skal til en barnelege og ta blåsetest og snakke med legen der etter blåsingen, trenger mamma og pappa å være med inn. Vil ikke at dem skal se kiloene mine og vil liksom gå inn selv. Både jeg og søsteren min vil det! Vi kan nekte å la dem bli med inn ikke sant. Jeg skal bli hendvist til bup og har vært der før og opplevde det ikke bra der. Mamma snakket med en sykolog idag og de bestemte det. Mamma og pappa syntes jeg snakker om for mye sex. Jeg vil ikke til bup og har jeg lov til å nekte her også. Søsteren min følger med veldig mye på corona tallene over hele verden. Det første hun gjør om morgenen er å se på corona tallene. Hun går inn og leser minst 9-10 ganger hver dag og sikker flere enn det kanskje 13-14 også. Hun har helseangst.

SVAR

Besvart 21.11.2020 08:51:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle