Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en klump på tissen, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har fått en kul/klump på tissen. Den vokser bare mer hver dag, den er veldig vond og jeg lurer på hva dette er? Den er veldig øm og litt blå-aktig. Er det lurt av meg å klemme den ut eller bare la den vokse og være dær? Blir det værre av og shave kjønnshårene? Burde jeg kontakte fastlege, hvis jeg burde gjøre det (hvordan kontakter man fastlege, uten at foreldre er innblandet når man er 15)?

SVAR

Besvart 20.11.2020 14:05:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle