Hopp til hovedinnholdet

Kjente en klump ved testikkelen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for noen dager siden når pungen min var stram kjentes det ut som en «klump» nederst på en måte. jeg kjente mer etter, og da virket det som at huden bare samlet seg der når den var stram, og at det kunne føles som en klump. (dette var lokalisert under den venstre testikkelen på pungen). når pungen min var slapp, fant jeg ingen like tydelig klump. jeg tror egentlig ikke jeg merket noen klump når pungen var slapp, fordi det var vanskelig å kjenne godt etter på testikkelen. jeg er usikker om det var på testikkelen, men når jeg kjente ordentlig etter kjentes det mer ut som det bare var hud samlet. uansett, kan dette i verste fall være noe farlig? eller er det overhodet ingen ting å bry seg om?

SVAR

Besvart 23.11.2020 14:55:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Undersøk testiklene dine!

Mange bekymrer seg for testikkelkreft. Heldigvis er det som oftest uten grunn. Hvis du vet hvordan testiklene dine normalt kjennes ut, vil det være lettere å vite om noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle