Hopp til hovedinnholdet

Plager fra penis, men tester negativt for kjønnssykdommer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vært plaget med en del symptomer på kjønnssykdommer i en lang stund nå. Jeg har vært hos sex og samfunn for å ha tatt en test, det ble negativt på alle kjønnssykdommer. Etterhvert begynte jeg å få vondt i testiklene så jeg dro til volvat. Legen ga meg en antibiotikakur som skulle fjerne alt. Han tok ingen tester, men stilte meg mange spørsmål. Jeg var fortsatt plaget av disse symptomene, og dro dermed til min fastlege. Jeg tok en test igjen for alle kjønnssykdommer, men fikk negativt igjen. Jeg skjønner ingenting, fordi penisen min er fortsatt plaget. Hva kan det være?

SVAR

Besvart 23.11.2020 13:42:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle