Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å ta tatovering, men vet ikke hvordan jeg kan overtale mamma

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har lyst til å ta noen små tatoveringer på fingrene mine, men vet ikke om det er lurt med tanke på jobb. har hørt at det er vanskelig å få jobb hvis man har synlige tatoveringer. og en ting til. har dere noen gode argumenter som jeg kan bruke til å overtale moren min til å la meg ta tatoveringer? jeg har tenkt lenge på de jeg vil ha slik at jeg vet at jeg faktisk har lyst på dem. og den jeg har mest lyst på er en som også betyr noe for meg, jeg tenker å ta fødselsdatoen til pappaen min siden han døde i sommer. selv om jeg kanskje ikke har tenkt så lenge på den siden det var jo bare fore måneder siden det skjedde føler jeg fortsatt at jeg ikke kommer til å angre på den siden den har så mye mening. og jeg har ikke tenkt å ta noe stort

SVAR

Besvart 30.11.2020 16:00:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tatovering - dette bør du vite

De aller fleste får ingen hudreaksjoner av å tatovere seg, men det er likevel viktig å være klar over at det fins flere mulige hudproblemer som kan oppstå.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle