Hopp til hovedinnholdet

Kan eggestokkcystene være eggstokkreft?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har fått time hos lege den 4 desember for sjekk av mage/eggstokker fordi jeg har store smerter og det er mest sannsynlig cyster for det har jeg hatt før. Men denne gangen er det mye værre og jeg blir kvalm noe jeg aldri har blitt tidligere. Jeg har tatt en test for å sikre meg at jeg ikke er gravid og den var negativ. Men magen min blåses så opp og jeg er så kvalm på grunn av smertene, har dere noen tips slik at jeg kan roe meg ned for er så redd for at det kan være graviditet selvom testen var negativ eller at det eventuelt er eggstokkreft. Legen sa jeg kunne ringe etter akuttime hvis jeg ikke klarte å vente til 4 desember. Men det er på kveldene smerten, kvalmen, støtene og oppblåstheten er værst. Synes dere jeg burde bestille tidligere time eller bare vente til den 4 desember og bare holde ut smertene?

SVAR

Besvart 26.11.2020 13:59:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg har mensensmerter

Får du vondt i magen når du har mensen? Kanskje du blir kvalm eller oppblåst? Mensensmerter er ganske vanlig etter puberteten. Noen kjenner kun svake smerter, andre blir helt satt ut.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle