Hopp til hovedinnholdet

Lukter gammel fisk fra underlivet, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg klør mye i under livet, deg går litt frem og tilbake og kommer litt i perioder, noen korte perioder og noen lange. Men nå idag så kjente jeg at det luktet sterkt og surt eller sånn gammel fisk eller noe sånt når jeg var på do også luktet jeg i trusen og skjønte at det var utfloden som lukter sånn. Utfloden min pleier ikke å lukte noe så jeg synes det var litt rart. Jeg er ikke helt sikker, men tror den var litt hvitere/ gråere enn den pleier. Men ikke veldig mye i såfall! Også leste jeg litt på nettet og der sto det at soppinfeksjon fikk man mest sannsynlig kløe og svie, og tykkere/ klumpete utflod. Og hvis man hadde bakteriell vaginose så begynte utfloden og lukte litt rart og kanskje ble litt gråere. Men jeg har en symptom fra hver av de? Jeg plages mye med kløe og svie i underlivet, det er utrolig plagsomt. Og jeg må klø meg der hele tiden. Hva tror du det er? Og hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 28.11.2020 15:07:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle