Hopp til hovedinnholdet

Jente 17 år! Jeg går på p-piller og får ofte vondt i brystene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er LIV-REDD. Jeg har ofte vondt i brystene, begge to men litt mer den ene. Den ene er litt større enn den andre og det er den som føles litt vondere. Sånn har det alltid vært, og det ble mye verre etter at jeg startet på p piller. Jeg går på cerazette og har gjort det ca et halvt år. Hvis jeg har fått veldig mye smerter, har jeg prøvd å la vær å ta pillene i et par dager, og da har smertene gått helt bort, også kommet tilbake igjen når jeg har starta igjen. Jeg opplever også at jeg har kuler i brystene, litt mer i det ene. P pillene jeg går på gjør at jeg ikke får mensen, men en gang i måneden (den perioden jeg skulle hatt mensen) får jeg alltid kjempe vondt i puppene og kuler. Pleier ikke å ha kuler til vanlig men de oppstår da. Eller så kan det hende jeg har de hele tiden men at jeg bare ikke kjenner de før de hovner opp i den perioden. Jeg har ingen andre symptomer på brystkreft enn at brystene mine er veldig ømme og kuler, men er fortsatt kjempe redd.

SVAR

Besvart 06.12.2020 08:25:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle