Hopp til hovedinnholdet

Ferskt blod på dopapiret, hva er det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

18 oktober var jeg på do om kvelden også plutselig følte jeg meg våt i rumpa. Jeg bestemte meg for å tørke meg for å se om det bar noe spesielt også stivna jeg da jeg så blod på papiret. Det var friskt blod. Det var ikke vått på papiret av blodet men det var spredt ut. Jeg venta sånn 30 sekunder senere og da jeg tørka meg igjen var det blod på papiret igjen. Det var sånn cirka den samme mengden blod. Tidligere den dagen var bæsjen min litt vond og hard. Men den har vært mye vondere og jeg har ikke blødd de gangene. Jeg pleier å holde bæsjen inn hvis den føles stor eller hard ut for jeg føler meg tryggere å presse den ut selv sånn at det ikke gjør like vondt. Etter derre skjedde har jeg ikke sett noe mer blod. Er det mensen? Er dette normalt? Ps: jeg har stilt dette spørsmålet før men jeg glemte å kopiere koden.

SVAR

Besvart 04.12.2020 18:33:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle