Hopp til hovedinnholdet

Hvor høy kommer jeg til å bli?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 14 år gammel gutt som er 179 høy og lurer på hvor høy jeg skal bli. jeg er redd for at jeg har stoppet å vokse vet At jeg er høy for alderen min vil bli 190 faren min er 187 og mamma er 170 komme i stemmeskifte tidlig har hår på beina har nesten bart og litt hår under armene. Jeg vet at de aller fleste gutter slutter ikke og vokse før de er 17/18 men jeg vil vokse mer nå!!!! Sover ganske lite men har aldri hat veldig bra døgnrutinme og har begynt og spise mye mat og trener noen ganger i uken Jeg snuser ikke røyker ikke og drikker sjeldent alkohol. Målte meg hos helsesøster for et årstiden var sånn 171 da hun sa at jeg var høy for alderen men at jeg bare skule bli 180 noe jeg ikke tror på fordi jeg er 179 og faren min er 187 og veldig mange gutter bli høyere enn faren sin håper på svar og takk på forhånd hilsen gutt 14:)

SVAR

Besvart 13.12.2020 08:29:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Hvor høy kommer jeg til å bli?

Det går ikke an å vite nøyaktig hvor høy du kommer til å bli. Det er allikevel ikke helt tilfeldig. Arv spiller en stor rolle.

 

Les mer
account_circle