Hopp til hovedinnholdet

Kan dere svare på hvorfor magen min ser ut som ølmage når jeg ikke strammer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Helt frem til jeg var 16 år pleide jeg å ha en ganske vanlig avslappet kropp. Etter jeg begynte på vg1 og i tillegg fikk meg jobb, begynte jeg sakte men sikkert å gå fra å ha en avslappet mage til å ha en "bloated" mage naturlig. Jeg gikk fra ca 65kg til 73kg plutselig selv om jeg var ca like aktiv og spiste veldig likt. Dette var i slutten av 2018. Har drevet mye med trening siste tiden og skjønner ikke helt hvorfor magen min er så lignende en ølmage når jeg ikke strammer men slapper av stående, men om jeg strammer kan jeg få fram tydlig synlige magemuskler. Har prøvd å lese litt på nettet men finner ikke noe særlig om det utenom at det kan ha komt av stress. Siste 1,5 året har vært veldig rolig og jeg har ikke stresset noe, vg1 var slitsomt, men ikke stress. Vet dere hvorfor det er sånn?

SVAR

Besvart 21.12.2020 09:11:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
account_circle