Hopp til hovedinnholdet

Smerter i brystene - hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i de siste tre ukene har jeg hatt smerter i brystene. Det begynte med at jeg fikk såre nipler men nå har det spred seg til å bli vondt på siden av brystene. Noen ganger kjennes det ut som at det dunker og plutselig stråler det. Det er værst i Venstre bryst men det er sånn i Høyre også bare litt mildere. Det varierer helt fra dag til dag noen dager kjeder jeg det ikke før jeg legger meg ned på siden andre dager får jeg plutselig vondt. I tillegg har jeg lagt merke til at jeg har fått mer synlige blodårer på brystene. Dette kan ikke være graviditet for jeg har tatt tre tester for et to mnd og alle var negative. Det gjør ikke vondt men det er ubehagelig i tillegg til at jeg blir redd. Jeg tenker med en gang at det er brystkreft, har dere noe anelse over hva dette kan være? (NB, den første uken hadde jeg mensen, kan det være en virkning av det? I tilleg har jeg begynt å jogge litt kan det ha noe med saken å gjøre?) Hilsen veldig bekymra jente

SVAR

Besvart 23.12.2020 13:33:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle