Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få movicol på sprøyte eller sonde?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg synes det er helt grusomt å ta medisiner, jeg fikk vite i begynnelsen av desember at jeg har forstoppelse. Jeg fikk movicol som jeg skal bruke i 3 måneder men jeg synes det er veldig vanskelig å ta det. Så jeg lurer på om det er mulig å få movicol gjennom sonde eller sprøyte, fordi jeg tror det blir mye bedre for meg. Jeg har alltid slitt med å ta medisiner, uansett om det er Paracet, Ibux, pencilin, tabletter eller pulver eller noe annet. Jeg ble innlagt på sykehuset i begynnelsen av desember (ble ikke lagt inn pga forstoppelsen, men fordi jeg har vært syk i 10 måneder og vi måtte finne ut hva det var, har også en utmattelses tilstand) der er det en sånn kontaktsykepleier går det ant å ringe henne og spørre om jeg kan få movicol gjennom sonde eller sprøyte. For kanskje en uke siden klarte jeg ikke å ta movicol lenger, så nå spiser jeg svisker men synes det også er helt forferdelig. Så er dette en mulighet at jeg kan få det eller må jeg bare kaste i meg denne medisinen?

SVAR

Besvart 29.12.2020 16:06:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle