Hopp til hovedinnholdet

Fått nye hull i ørene som væsker, hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, for en drøy måneden siden tok jeg to hull i ørene på hver side. Har et hull på hver side fra før også, men det var en venninne av meg som tok de fire nye. Det gikk helt fint i de første ukene, men for 1-2 uker siden begynte det å væske fra øretdobbhullet. Det legger seg også en «væskeskorpe» rundt øredobben, og når jeg tar den ut, er deg masse væske bak øret der proppene har sitti. Det Er fryktelig irriterende, og ekkelt. Alt dette startet egentlig med en betennelse på det ene øret. Det hovnet opp, men gikk over etter noen dager. Alt denne væsken kom da etter denne betennelsen som jeg tror det var. Jeg renser med pyrisept morgen og kveld, og tar ut alle øredobbene når jeg skal legge meg. Når hår dette over?

SVAR

Besvart 01.01.2021 17:24:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle