Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha blitt gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! J fikk min første mensen 8/9april 2019 Fra den første gangen så plusset j på 7 også fikk j det 16 mai. Siste gangen j viste at j fikk det var 30 juli 15 dager. desember 2019 fikk j ikke mensen siden j fikk det 22-29 nov og 08-15 jan og hadde eggløsning i midten av mnd. Har hatt det alle mnd bortsett fra desember 19 og hadde en eggsløningsblødning i februar og mai som varte i 8/9 dager. I desember fikk j liten blødning fra 05-16 som j trodde var lik den i feb og mai. Og forventet mensen 23 des men fikk den ikke. Har hatt en utflod som minner meg om eggløsning hvor det er en del utflod. Så mistenker at kanskje j hadde mensen den gangen i des. Hadde det 18-26 nov. Tror kanskje j får den 9/14 jan. Dere sa j skulle ta kontakt med lege dersom j ikke fikk den før eller noen dager etter nyttår.ikke fått enda. 03/04 des, han hunden var oppi senga hadde tissen ute, han gikk ned i 1etage og j onanerte og fingret. Kan j ha blitt gravid.regelmessig menstruasjon? Ryggvondt. No sex,ppiller.

SVAR

Besvart 03.01.2021 09:46:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Mensen har ikke kommet til tiden

Du kan irritere deg over at mensen kommer, men når den ikke kommer som den skal, kan du bli bekymret. Det kan være ulike grunner til at mensen ikke kommer til tiden.

 

Les mer
account_circle