Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg gå raskt ned i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg gikk ned 40kg og bygde 10kg muskler på sirka 6mnd. Også etterhvert bygde jeg muskler mens jeg gikk ned i fett kilo, og husker ikke noen ting pågrunn av corona. Når jeg starta med alt var andre uka i sommerferien til 10ende klasse. Nå går jeg vg 2 orker ikke regne men nå har jeg glemt alt. Noen tips til hva jeg kan gjøre fordi etter corona kom mista jeg nesten alle musklene og har begynt å gått opp i vekt vurderer og stoppe med sukker og holde meg unna pizza og sånt men klarer ikke det hele tida + sov 7-9 t vær dag men er det noen tips jeg kan få for å kunne gå ned i vekt fort ? Gutt 17 snart 18 og veldig skuffet over seg selv :(

SVAR

Besvart 05.01.2021 21:36:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for mye – hva skal jeg gjøre?

Det kan ta tid å gå ned i vekt. Det viktigste er å ta alle de små stegene mot en sunnere livsstil. Her er noen tips og råd.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Fysisk aktivitet i hverdagen - viktig og sunt

Helst bør du være aktiv minst en time hver dag. All aktivitet er bedre enn ingen aktivitet!

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle