Hopp til hovedinnholdet

Svie og hvite prikker etter antibiotikakur mot UVI

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har nylig fått noen små prikker (ser litt hvite ut) i underlivet. Rett utenfor vaginaen, innenfor de ytre kjønnsleppene. Om jeg tar på de svir det ekstremt og hele underlivet svir inderlig etter fingring og liknende lenge etter. Det gjør også vondt å ha sex, noe det ikke har gjort tidligere. Jeg har i tillegg urinveisinfeksjon nå og går på behandling for dette med antibiotika. Dette kom trolig etter å ha sittet på kaldt underlag lenge. Jeg er klar over at de hvite prikkene kan ha nor med urinveisinfeksjonen å gjøre, men med tanke på at jeg har tatt den siste pillen i kuren idag syntes jeg det er rart at det fortsatt er der. Hva kan dette være og er det noe jeg burde sjekke opp?

SVAR

Besvart 07.01.2021 15:28:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Har du plager og vondt etter samleie?

Mange spør ung.no om ulike plager de har fått etter samleie. Noe er vanlig og har sin naturlige forklaring. Annet kan skyldes smitte eller være noe du bør sjekke hos en lege.

 

Les mer
account_circle