Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir ikke kåt og kjenner ikke noe i klitoris?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, så jeg har et veldig rart spm her. Jeg har aldri vært en særlig kåt person. Aldri klart å bli k nærheten av kåt eller syntes det har vært godt når jeg har tatt på meg selv. Bare vis jeg har brukt en vibrator på full styrke har jeg kunnet fått noe jeg kanskje tror er en orgasme. Det sies at klitorisen skal være så følsom men jeg har aldri kjent noe på det. Noe som jeg tror er grunnen til at jeg aldri blir kåt eller synes det er godt når jeg prøver å onanere uten leketøy. Jeg kan ta på den og kjenner ikke noe. Og når jeg så etter idag så «fant» jeg den ikke heller. Prøvde å se ettwr men så ikke noe hvitt der. Kan det være at den «er borte» er det mulig? At noen kropper bare er laget slik at man nesten ikke har klitoris? At den har trekt seg innover pga bruk av vibrator? Jeg aner hvertfall ikke og det stresser meg med tanke på et sexliv med en kjereste vis jeg aldri klarer å ha lyst på sex eller er kåt

SVAR

Besvart 06.01.2021 16:11:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Derfor varierer sexlysten din

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet. Men noen har mye lyst hele tiden, andre har sjeldnere lyst, og noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
account_circle