Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått en dårlig uvane ved å løfte opp øyebrynet mitt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har fått en skikkelig dårlig uvane med å løfte opp høyre brynet mitt. Føler meg liksom avhengig av å gjøre det, jeg løfter kun det ene brynet høyt uten å egentlig vite hvorfor. Noen ganger løfter jeg det litt uten å merke det, andre ganger føler jeg et behov for å løfte det opp så høyt jeg klarer. Dette gjør meg veldig usikker fordi er redd for at andre ser meg gjøre det. Jeg prøver å fokusere på å unngå å løfte høyre brynet, men jeg føler meg helt avhengig av å gjøre det. Hvorfor gjør jeg dette? Er dette en sykdom og hvordan kan jeg få det til å stoppe?

SVAR

Besvart 11.01.2021 20:50:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Tips for å endre uvaner eller slutte med noe

Ønsker du å slutte med noe, starte med noe eller forandre på noe? Vi gir deg råd for en varig endring, så det ikke bare blir med tanken.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle