Hopp til hovedinnholdet

Blødde etter fingring, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kjæresten min fingret meg ganske hardt også så vi plutselig at det var masse blod dær. Hva kommer dette av? Han sa det var ganske tørt. Leste at det kanskje bare ble en rift eller ett sår. Kan dette evt være tegn på noe annet? Jeg går på ppiller og er på mitt 4 brett med Yasmin 28. Er redd for å være gravid så overtenker alt sånn her. Fikk mensen til akkurat rett tid sist gang (12 dager siden). Kan det være tegn på graviditet at det kom blod eller kan det bare være en rift? Dette var på kvelden, jeg blødde litt til etter det skjedde men ikke noe dagen etter eller om natta.

SVAR

Besvart 08.01.2021 13:58:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
account_circle