Hopp til hovedinnholdet

Jeg klikker snart av magen min - oppblåst og rumling

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg klikker snart av magen min. Jeg er bare så lei. Den rumler og bråker hele tiden. Jeg har forstoppelse. Ca. 2 måneder. Jeg drikker ikke brus, spiser ikke erter eller brokkoli, spiser nesten ikke noe søtt. Jeg spiser fiber brød og drikker mye vann/drikke. Jeg har vært hos legen og han ga meg medisin som heter Movicol. Symptomene er utrolig oppblåst, smerter, treg avføring. Hva kan jeg gjøre, for magen bråker hele tiden i klassen. Og det er bare så pinlig. Fori gang jeg var på skolen, så klarte jeg ikke mer og gikk til helsesøster og gråt. Og jeg har gråtet hver gang om natten før jeg legger meg. Pga magen som bråker. Jeg har snakka med foreldre mine om det, men det hjalp ikke. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 11.01.2021 11:35:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Nyttig å vite om avføring, fordøyelse og dovaner

Avføring er en naturlig del av hverdagen, men det kan være svært plagsomt når avføringen ikke fungerer som den skal. Hva er normalt og når burde du kontakte lege?

 

Les mer
account_circle