Hopp til hovedinnholdet

Min venn tok hull i øret mitt og nå ser det ikke bra ut

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg fikk en venninne til å ta hull i ørene mine i august. Det var en vondt prosess, men det gikk. Etter hvert synes jeg ikke det ene hullet var plassert slik jeg ville det, allikevel lot jeg øredobben være i. Jeg tror ikke jeg tok den ut før 6-8 uker senere. Jeg ønsker at det skal gro igjen slik at jeg kan ta et nytt hos en profesjonell, men det gror ikke skikkelig. Det er også en relativt hard klump på begge ørene ved hullet. Har jeg latt øredobben være i for lenge til at det kan gro helt igjen? Det gror litt, men man ser liksom merke etter et hull og jeg ønsker ikke at det skal se ut som to hull rett over hverandre om jeg tar et nytt. Jeg har prøvd å presse på det (dumt!) og så har det blitt sårt men grodd sånn halvveis igjen. Problemet er bare at det ikke gror helt og det blir som et arr nesten. Hva bør jeg gjøre? Kan jeg ta nytt hull? Har jeg vært uforsiktig? Vil det gro? Jeg lot det være i fred i flere uker, men ser ingen forskjell...dette plager meg veldig!

SVAR

Besvart 19.01.2021 13:57:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du vite om piercing

Piercing er ikke så uvanlig, og for de fleste er det ukomplisert og smertefritt. Men du kan få problemer med piercingen din. God hygiene rundt piercingen er viktig.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle