Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få mindre mage?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg trenger tips til hvordan jeg kan få en mindre mage. jeg ser selv at den er ganske stor o det er den eneste delen av kroppen min jeg virkelig ikke liker. jeg bryr meg ikke så mye om jeg har store lår fordi jeg synes egentlig ikke at det er noe stygt. men magen min er veldig stor. kan jeg eventuelt gå på en diett for å gjøre det bedre? og noen treningsøvelser jeg kan gjøre f.eks. hver kvel før jeg legger meg på kvelden? jeg vil virkelig ha en tynnere mage. jeg har tre uker på meg da jeg skal til min mor siden min fosterfamilie ikke tillater noen dietter. jeg skjønner at magen min ikke kommer til å forandre seg noe særlig på tre uker men da har jeg tre uker på meg til å komme litt i gang og i rutinene. hadde satt pris på om jeg kunne fått forslag til en diett og enkle treningsøvelser som hjelper mot fett på mage.

SVAR

Besvart 23.01.2021 13:18:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
account_circle