Hopp til hovedinnholdet

Alle sier jeg er tynn, men føler meg feit og stygg. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hater kroppen min. Jeg går rett på sak men jeg klarer nesten ikke å se meg i speilet lenger. Alle sier at jeg er tynn og har timeglass former. Men jeg ser det ikke selv. Når jeg ser meg selv i speilet ser jeg en feit jente som har urenhud, stor mage, valker og stygge lår. Jeg prøver å trene men jeg ser ikke noe forskjell. Og når bestevennen min sier at hun er feit så blir jeg så lei meg, fordi hun er så tynn som det går Ann å bli. Da får jeg mindre selvtillit. Når jeg er på skolen så går jeg å holder inn magen minn, og prøver å ikke få dobbelhake. Når jeg sitter i klasserommet å får øyekontakt med noen så er jeg redd for at de skal se på meg forlenge, og se det jeg ser. Altså en feit stygg jente. Hva kan jeg gjøre for å følge meg bedere?

SVAR

Besvart 30.01.2021 21:47:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle