Hopp til hovedinnholdet

Slitt litt med fordøyelsen og treg avføring

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har nå i ca ett halv år slitt litt med fordøyelsen, avføringen min har variert veldig fra å være litt forstoppet til ganske løs, har også hatt litt vondt der nede og føler det «tetter» seg noen ganger, selvom dette går over etter noen dager. Hvis jeg noen ganger sitter litt lenge på doen å prøver å presse det ut kan jeg ha vondt i rumpa i en stund etterpå. Jeg har ikke noe blod på papiret eller i avføringen. Dette plager meg ikke noe sånn veldig egentlig, så jeg prøver egentlig bare å ikke tenke på det, men er litt bekymra i tilfelle jeg kanskje har en farlig svulst eller noe annet som gjør dette? Men vil helst slippe å dra til legen, tror du dette er noe å bekymre seg veldig over? Eller kommer det til å gå over?

SVAR

Besvart 01.02.2021 12:18:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle