Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bekymret for HIV etter jeg tok hull i ørene til en venn

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og en bekjent stakk hull i ørene våres ( selv ). Når jeg stakk på han så blødde han selvfølgelig. Når jeg skulle sette i øredobben på han fikk jeg blod på fingrene. Jeg biter negler så hadde noen småsår rundt neglene. Bør jeg bekymre meg for og ha fått hiv? Han sier han ikke har hiv men jeg kjenner han ikke så godt. Jeg har ikke hatt feber eller influensa lignende symptomer ( som det står på symptom lista ). Men jeg Fikk akutt vobdt i håndleddene for 3 uker siden , men de er fine nå. Nå sliter jeg med knær ( smerter og sårhet hvis jeg trykker på kneet ), har også lemster smerter i overarmen. Bør jeg ta det med ro eller ville dere rådet leg til og ta en hiv prøve?

SVAR

Besvart 30.01.2021 21:03:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle