Hopp til hovedinnholdet

Tror jeg har et svetteproblem.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Tror jeg har et svetteproblem. Blir svett på hendene, føttene, armhulene, ryggen og i rompa (av alle mulige steder). Hva kan jeg gjøre med dette? Bli verst når jeg er stresset. Hvis jeg blir nærvøs blir jeg svett. Men er ikke slik at jeg svetter ut av ingenting. Hendene blir jeg svett i uten av å gjøre noen ting. Blir som oftest svett på de andre stedene når jeg er nervøs, stresset, trener og noen ganger kan det bare skje mens jeg sitter helt stille. Det med svette hindrer meg litt sosialt, kan for eksempel ikke ta noen i hånden uten at den er svett.

SVAR

Besvart 04.02.2021 16:55:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Svette

I puberteten begynner du å svette. Hos noen lukter det mer enn hos andre. Det er helt naturlig. Her er noen tips til hvordan du kan dempe svettelukta.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det er tungt for kroppen å være stressa over lang tid. Derfor er det lurt å lære seg teknikker for å mestre det.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
account_circle