Hopp til hovedinnholdet

Har skiftet en lyspære. Fikk støt, og lurer på om det er farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skulle skifte en lyspære og med et uhell hadde jeg lyset på og skiftet den , og lyspæren var knust inni også skrudde jeg den ut. Men det var litt igjen også tok jeg på den, og fikk støt, det var veldig skummelt. Jeg er redd for at det var farlig, jeg har det fint nå, men uansett. Kan dette påvirke kroppen min seinere? Med eventuelle sykdommer eller noe? Jeg skriftet en gammel GU10 lyspære! Hilsen meg

SVAR

Besvart 05.02.2021 02:09:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle