Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ta 4 Aerius hver dag, slik som legen sa?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei hei. Jeg har slitt mye med kløe i hals, gane, svelg og ører. Jeg har testet meg for potensielle allergier osv. men ingenting har gitt utslag. Legene konkluderer nå med at jeg har større tendens til kløe i svelg enn andre. Behandling.. 4 aerius hver eneste dag resten av livet. Jeg har gått på aerius lenge, men da 1 hver dag (som er anbefalt dosering). Apoteket stusset også veldig på den anbefalte doseringen legen kom med.. jeg er derfor nesten litt redd for å starte med det mtp. frykten for overdose. Bør jeg stole på legen ahah? Jeg blir litt skeptisk. 4 hver dag er helt sykt mye.. min fastlege nevnte at jeg ikke trengte å være redd for å ta to av og til, men på sykehuset sa «overlegen» altså dette med 4 hver dag. ...(?)

SVAR

Besvart 11.02.2021 01:29:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle