Hopp til hovedinnholdet

Bekymret for spiseforstyrrelse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet selv at jeg er normal vektig, men jeg er engstelig fordi jeg har blitt kaldt feit i hele uka på skolen, og jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg har blitt redd for og spise. Jeg er bekymret for om jeg begynner og utvikle en spiseforstyrrelse. Dette vil jeg virkelig ikke skal skje fordi jeg har alltid brukt å nyte maten jeg spiser, nå er jeg redd for at jeg aldri kommer til og nyte maten jeg spiser igjen. Jeg gråt i hele går kveld fordi jeg var redd. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 13.02.2021 16:28:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
account_circle