Hopp til hovedinnholdet

Jeg får plutselig synsforstyrrelser og hodepine, er det migrene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. På formiddagen i går startet jeg plutselig å få synsforstyrrelser. Og på en tidsperiode på ca 10 min gikk jeg fra vanlig syn til uklart, flimrende syn. Hadde dette vært første gang dette skjedde, ville jeg nok vært stressa, men dette har hendt flere ganger tidligere før jeg får hodepine. Etter synsforstyrrelsene, kom en kraftig hodepine og jeg la meg i senga, i mørket og prøvde å sove. Smerten var så sterk, så jeg slet med å sove, men lå i mørket i mange timer. I Tillegg startet jeg å føle meg utrolig kvalm. Ut på kvelden var jeg veldig sulten, så jeg gikk til stua for å spise middag. Da var jeg veldig kvalm, men fikk i meg litt mat. Synsforstyrrelsene hadde nå ca blitt borte. Hodepinen var derimot kjempe sterk. Slik varte det resten av kvelden og gjennom natta. Kvalme og pulserende hodepine. I dag, på morningen føler jeg meg fortatt kvalm og har mild hodepine. Er dette vanlig eller er det er form for migrene? Jeg har opplevd det flere ganger før, men aldri like ille som i går.

SVAR

Besvart 15.02.2021 10:36:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
account_circle