Hopp til hovedinnholdet

Pungen min synes jeg er litt rar

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Pungen min synes jeg er litt rar, når den er varm henger den mer og det virker som testikkelen til venstre henger lengre nede enn høyre, de er ca like store og kjenns ut som stein med litt gummibelagt på. D virker som grunnen for det er pga noe senere eller et eller annet mykt ligger ved den venstre testikkelen i forhold til høyre, når testiklene er kalde og trekker seg sammen er de lik størrelse og jeg kjenner ikke disse myke tingene, har hatt dette i ca 4/5 år nå og aldri hatt vondt i testiklene, vet dere hva det myke som ligger med den venstre testiklene er.

SVAR

Besvart 30.05.2018 10:59:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å sjekke pung og penis hos legen

Mange synes det er flaut å vise den mest private kroppsdelen til en fremmed. Frykt ikke! Å dra til legen for en underlivsundersøkelse er ikke så ille som du tror.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle