Hopp til hovedinnholdet

Får orgame av å stimulere ballene og ikke penis. Er det farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har klart å stimulere ballene mine hele livet tror jeg istede for selve penisen. Jeg har klemt ballene mine og penisen mellom lårene mine og da fått en god følelse. Det har også kommet ut sperm etter puberteten. Men når jeg prøver å runke på en vanlig måte så føles det ikke like godt, og det kommer ingen ting. Spørsmål: Er dette med ballene mine farlig for meg? Kan jeg bli steril? Har jeg klart å underutviklede penisen min så den ikke funker? Vis jeg har sex med en jente kommer det til å funke? Hvorfor klarer jeg ikke å runke? Er jeg skadet eller bare utålmodig? Håper dere kan gi meg noen ordentlige svar på alle spørsmålene mine takk. Ikke gjør dette offentlig er dere snille.

SVAR

Besvart 13.05.2020 02:04:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Sant og usant om runking

Ung.no får mange spørsmål om runking. Mange har hørt at det kan være farlig, at det kan påvirke penisstørrelse eller lignende. Hva er sant og usant?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Gruer du deg til å gå til legen?

Er du redd for å gå til legen? Lurer du på hva du skal si, eller om legen har taushetsplikt?

 

Les mer
account_circle