Hopp til hovedinnholdet

Penisen lukter vondt. Vondt å vaske penisen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har litt problemer med penisen min. Det er at selve penisen lukter vondt, når jeg skal på do for å pisse eller noe så lukter rommet ikke så godt etterpå, lukten er ikke der lenge, men en god stund. Har også litt vanskeligheter med å vaske penis også, fordi når jeg tar på penisen (ikke huden), så gjør det veldig vondt, det gjør det helt umulig å vaske penisen. Når jeg prøver å vaske penisen min så er det rødt helt nederst på penishodet, hva betyr dette? Hva kan jeg gjøre med alt dette her? trenger veldig hjelp, føler dette kommer til å stoppe meg fra å ha sex.

SVAR

Besvart 29.05.2020 07:49:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle