Hopp til hovedinnholdet

Kjenner en litt annerledes kul i det ene brystet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei ! jeg sendte inn et spørsmål med koden d1cf. jeg kjente denne klumpen rett etter mensen. ømheten varte i noen dager, og jeg følte at størrelsen varierte. klumpen var ruglete og hard. det var som om den hang fast ved brystvorten og en del ned på siden, og den var oval og gikk lengre innover i brystet. nå har smerten gitt seg, og klumpen er ikke like øm og "bulende" som før. jeg merket også at området på hudoverflaten - over kulen - ble rødt og hovent. klødde litt, men ikke noe ekstremt - la ikke så godt merke til det.

det er litt vansklig å forklare, men jeg kan gjøre et forsøk;
klumpen kjentes ut som en klump, hard og øm. men etter noen dager, da jeg kjente skikkelig etter, kjente jeg at det var som en trekant inni brystet mitt. at det var noe hardt, videst innerst, og det tynnet seg ut etterhvert som jeg kjente mot framdelen av brystet. det var der jeg kjente klumpen, som en utstikker av dette. da jeg kjente på det andre brystet (den uten klump), kjente jeg den samme trekantede formen inni brystet, men ingen klump. jeg går forresten på p-piller.

men synes du/dere at jeg bør oppsøke lege? klumpen er der, men den henger på "trekanten" jeg har på begge bryst - altså at dette ikke er uvanlig. men i og med at det ikke er noe klump på det andre brystet. og at hovenheten, rødheten og det har gitt seg. jeg føler på meg at jeg ikke har noe kreft, lever veldig sunt. går ikke til lege, hvis det ikke er nødvendig - legen min er en venn av familien, og legen på helsestasjonen er utrolig ekkel.

beklager hvis dette ble et rotete spørsmål, men synes jeg burde få litt greie på det :-)

SVAR

Besvart 29.11.2008 14:08:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle