Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om barnemark 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 17 år gammel gutt som oppdagen for kanskje 2 måneder siden at jeg har "barnemark" eller hva man kaller det. I avføringen hender det jeg ser hvite små tynne tråder som rører på seg, jeg ble såklart utrolig redd, men ble roet ned når jeg googlet det og fant ut at det er helt ufarlig og veldig normalt(?) Jeg merker ikke at jeg har det, annet en at det klør bittelitt i rumpe innimellom, men det trur jeg det gjør kun fordi jeg tenker over det. Jeg har ikke lyst til å si ifra til moren min ettersom at jeg bare ikke klarer det og syns det blir for flaut. Er det noe som helst jeg selv kan gjøre for å bli kvitt dette? jeg vasker såklart hendene før jeg spiser osv for å forhindre nye egg. Men er det noe jeg kan få i meg for å drepe disse små markene som er i kroppen min å få de til å forsvinne?

SVAR

Besvart 13.06.2017 21:42:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle