Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil trene og ha en sunn livsstil. Noen tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 som sliter med å spise sunt og regelmessig. Det er noen dager hvor jeg klarer å spise bare når jeg føler jeg er sulten men så på ettermiddagen (17+ ish tiden) da begynne rjeg vare å stappe i meg masse usunt som chips, sjokolade eller bare masse, masse mat. Da blir magen min veeeldig oppblåst og det går ikke vekk med mindre jeg spiser "sunt" i noen dager. Nå er det snart sommer og jeg vil se bra ut i bikini men jeg har ikke selvkontrol når jeg spiser. Jeg spiser nesten alltid fordi jeg kjeder meg eller fordi det jeg spiser smaker godt. Hvirdan kan jeg klare å slutte å spise når jeg faktisk er mett? Jeg drikker masse vann i tilleg og jeg er ikke overvektig men jeg har fått mer og mer fett på kroppen rundt magen og hoftene på bare 1/2 år. Så vil trene vekk fettet og prøve å ha en sunn livsstil. Noen tips? Og noen ganger gar jeg ikke mulighet til å spsie regelmessig pga skoletimer ol. Tips til hjemmetrening som kan lette på fett?

SVAR

Besvart 08.06.2017 14:32:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle