Hopp til hovedinnholdet

Jeg merker at i det siste har slitt ekstremt mye søvn. Jeg får ikke nok søvn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 18 år, og jeg merker at i det siste har slitt ekstremt mye søvn. Jeg får rett og slett ikke nok søvn. Ved det merker jeg at jeg legger meg veldig sent, og våkner opp ganske tildig. Og føler at på enden av dagen, blir veldig plaget med hodepine. Går ut i fra at det har noe med søvnen å gjøre, og at jeg noen gang får ganske mageknipe. Blir ekstrem irritabel rundt små ting, og veldig følsom, eller ekstra sensetiv. Og noen ganger når jeg legger meg for å sove om dagen, så våkner jeg med dårlig humør. For det meste med at jeg er lei meg. Jeg har hatt en ganske tøff periode akkurat nå, men dette har vart ganske lenge nå, og det begynte før jeg satt i den vanskelige fasen. Jeg vet rett og slett ikke hva dette er

SVAR

Besvart 16.06.2017 16:08:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle