Hopp til hovedinnholdet

 Det klør helt forferdelig mye, det er sårt, det svir, og svir litt når jeg tisser.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For en uke siden hadde jeg ubeskyttet sex med en mann jeg ikke kjenner, et "one-night-stand". De siste dagene har jeg begynt å klø helt forferdelig mye i underlivet, og det er sårt, det svir, og svir litt når jeg tisser. Det jeg lurer på er om jeg kan ha bli smittet av en eventuell kjønnssykdom han kan ha hatt? Og eventuelt hvilken kjønnssykdom som kan gi disse plagene. Jeg har lest mye på nettet, og det virker som om det ikke er vanlig og kjenne symptomer på kjønnssykdommer så tidlig, så jeg lurer veldig på hva som har skjedd med meg? Kjønnssykdom, sopp eller hva det kan være.

SVAR

Besvart 23.06.2017 08:25:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle