Hopp til hovedinnholdet

Hei, Jeg begynte med brasiliansk voksing for 1 år siden. For 3 mnd ca begynte jeg å få inngrodde hår og det ble etter vært betent (som en kvise).

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg begynte med brasiliansk voksing for 1 år siden. For 3 mnd ca begynte jeg å få inngrodde hår og det ble etter vært betent (som en kvise). Jeg sluttet å vokse meg! Barberer nå av og til. Nå sliter jeg med dette og det er veldig ubehagelig. Det ser ikke pent ut... Det er ca 6 stk. Jeg har begynt med antibiotika nå, i håp om at betennelsen går ned. Men enda ikke skjedd noe etter 3 dager... jeg bruker også bacimycin. Jeg leser overalt at man IKKE skal klemme. Jeg leser også at man må få ut håret. Men hvordan skal jeg få ut håret om man ikke skal klemme og tukle med "kvisen"? Jeg ser heller ikke håret. Jeg blir så forvirret.. lite lyst å gå til legen. Går det over av seg selv? Jeg har bestemt meg for å fjerne hårene med laser, men må jeg da vente til alt er blitt bra igjen nede der? Takk for svar!

SVAR

Besvart 18.09.2017 20:44:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle