Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om kyssesyken.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har et spørsmål ang. kyssesyken. På skolen sitter jeg med en jente som er dårlig av kyssesyken, og jeg har sittet med henne siden skolestart i august. Hun fikk påvist kyssesyken for et par uker siden. Jeg har også vært litt "dårligere" enn vanlig siden slutten av august nå. Mye plaget av slim i halsen og tett nese til tider. Mandlene mine ser ikke spesielt hovne ut, og er heller ikke plaget av veldig sår hals, men hovedproblemet er mye slim. Er også veldig fysisk aktiv 4-6 dager i uka. Har ikke redusert dette. Det jeg da lurer på er om jeg burde ta en tur på legesenteret å ta en prøve, eller om det høres ut som en forkjølelse som sitter godt i fordi jeg holder meg såpass fysisk aktiv. På forhånd takk!

SVAR

Besvart 04.10.2017 13:49:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kyssesyken – hva er det?

Svært mange unge rammes av kyssesyken. Men hva er det egentlig? Og hvordan vet du om du er smittet?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle